AktualityŠport

Šípkarsky turnaj nepočujúcich Asociácie Nepočujúcich Slovenska v Zlatých Moravciach.

poradna

www.zlatemoravce.info

Dňa 18.mája 2013 sa nepočujúci stretli v klubových priestoroch dôchodcov v Zlatých Moravciach, na Mojmírovej ulici, aby pokračovali v šípkarskom turnaji v rámci Nitrianskeho kraja. Stretlo sa tu 45 nepočujúcich zo Zlatých Moraviec, z Nitry, z Topoľčian, z Nových Zámkov, z Levíc, z Novej Dubnice, zo Žiaru nad Hronom, z Prievidze a zo Žarnovice. Medzi nás zavítal aj primátor mesta Zlaté Moravce p.Ing. Peter Lednár, ktorý po svojom príhovore otvoril šípkarsky turnaj nepočujúcich tým, že ako prvý hodil šípky do terča a súťaž mohla pokračovať. Súťažilo sa v dvoch kategóriach: kategória Muži a kategória Ženy. Po dlhom boji nakoniec obsadili najbojovnejší tieto miesta:

v kategórii Muži obsadil

1.miesto Ľubomír Zemanovič z CN Zlaté Moravce,

2.miesto Gabriel Prasna z CN Levice,

3.miesto Ferdinand Dudák z CN Nové Zámky a

4.miesto Ladislav Lukáč z CN Zlaté Moravce.

V kategórii Ženy obsadila

l.miesto Jana Tomčíková z CN Zlaté Moravce,

2 miesto Henrieta Bugárová z CN Nitra,

3 miesto Mária Mikulášová z CN Topolčany a

4.miesto Mária Benková z CN Zlaté Moravce.

Najbojovnejší športovci dostali pekné ceny aj od pána primátora vel’mi zaujímavé knihy mesta Zlaté Moravce. Po skončení súťaže nepočujúci ostali v klube do neskorého večera, kde pokračovali v družnej debate. Najbližší šípkarsky tretí turnaj nepočujúcich pokračuje dňa l5.júna 2013 v Nitre. Touto cestou chceme poďakovať primátorovi mesta Zlaté Moravce p. Ing. Petrovi Lednárovi za jeho osobnú účasť na tomto turnaji, tiež poďakovanie patrí aj mestu Zlaté Moravce za finančnú pomoc na účastiach týchto turnajoch našich členov .

[nggallery id=404]

[hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button